fredag den 27. november 2020

Har din virksomhed styr på reglerne for faldsikring?

Hvad er reglerne for brugen af faldsikring? 

Det er altid vigtigt at have sikkerheden i orden både for din egen og dine medarbejders skyld. Det er derfor vigtigt, at du informeret omkring de nyeste regler indenfor brugen af f.eks. faldsikringsudstyr. 

Det er et krav, at der altid er monteret sikkerhedsforanstaltninger mod nedstyrtning som bl.a. faldsikring, når der arbejdes i højderne eller på tage. Det er som arbejdsgiver dit ansvar at disse sikkerhedskrav bliver overholdt, og at dine medarbejdere har det nødvendige udstyr til rådighed.

Der er videre et krav om årligt eftersyn af dit udstyr for at sikre, at dine medarbejders sikkerhed er i orden, når de bruger faldsikring. Det betyder bl.a. at udstyret ikke må benyttes igen, før det er blevet tjekket, hvis det har forhindret et fald. 


onsdag den 25. november 2020

Hvilke webshops har black friday tilbud på proteinpulver i 2020?

Urbancoast.dk har samlet en liste med online butikker, der har Black Friday protein tilbud den 27 November i 2020. Nogle af danmarks største netbutikker giver gode tilbud på mere end 70%. Du kan spare penge på træningstøj og proteinpulver på de fleste af de nævnte shops. Bla. Bodystore og Bodyman.

torsdag den 19. november 2020

en weekend afsted

 Det går ofte travlt i hverdagen, og den ene uge tager den anden. Inden man får set sig om er endnu et år gået, og man glemte lige at have det godt undervejs. 


Derfor vil jeg helt klart anbefale at man får gjort noget ved det, og forkæler sig selv engang imellem. 

Det kan eksempelvis være med en weekend afsted, kro ophold er efterhånden blevet rigtig interessant. 

Der er en pokkers masse at vælge imellem, og det er sådan set bare om at finde den kro du bedst kan lide - og så tage kontakt til dem og få bestilt et værelse til weekenden. 

mandag den 9. november 2020

Lidt nyt om grill typerne

 Jeg er begyndt at gå mere og mere op i hvilke grilltyper, der er interessante for det som jeg gerne vil lave mad på. Jeg er indtil videre kommet frem til at jeg vil have en gasgrill af en art, og det skal også gerne være en der ikke koster en formue - og som ikke fylder det meste af terassen. Derfor er jeg indtil videre faldet for Weber Q serien, men nu er det så at jeg skal have fundet ud af hvilken model jeg skal have. Jeg har fundet det her skriv, som ridser lidt op omkring emnet. 

torsdag den 8. oktober 2020

Landsdækkende flyttefirma

Har du brug for et landsdækkende flyttefirma er Holger Danske Flytteforretning klar til at hjælpe dig uanset om det er privatflytning eller erhvervsflytning. 

De har afdelinger i: 

København

Århus

Odense

Aalborg

En flytning kan til tider virke træls og uoverskuelig, når man står midt i processen. Med hjælp fra et professionelt flyttefirma bliver flytningen let som en leg. Du kan lade flyttemændene om ned- og udpakning samt flytning af dine ejendomme, mens du koncentrerer dig om indretningen og alt det sjove. 

Holger Danske kan også hjælpe med opbevaring samt flytning af special genstande som et klaver eller et pengeskab. 

fredag den 25. september 2020

Vi griller og hygger

Sommeren er gået på hæld, men det er grill sæsonen i den grad ikke! Vi griller jo hele året :)


Derfor har jeg fundet et par gode skriv omkring hvad der kan bruges til inspiration til dit formentligt alt for store grillsetup, men altså - man skal jo altid huske at være god ved sig selv. Ikke? :) 


Der er for eksempel hjælperen over alle hjælpere til at få det lækre kød:

Sous vide det inden du griller det! 


Overordnet skriv om grill


Gas eller kulgrill? hvad skal du vælge - læs mere her.


Eller læs det her: 


Hvis du skal kræse lidt, skal du kigge på Weber´s genesis modeller. Se dem her!


Hvis du gerne vil have en mindre gasgrill, er det Q serien du skal kigge på!


Til campingturen


Husk at holde styr på temperaturen! 


Morgenmad for pokker, husk at få en ordentlig morgenmad!


torsdag den 30. juli 2020

Pizza ovnen der bliver ved med at give

Pizzaovnen fra Uuni - den mest alsidige pizzaovn.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg er helt tosset med pizzaovnene fra Uuni - de finner de forstår altså at lave smarte gadgets når det kommer til madlavning. De har blandt andet begået Uuni serien, som kommer i flere forskellige modeller. Den ene smartere end den anden, føles det i al fald som.

Læs mere om ovnene her.


Jeg er faldet over et par gode artikler, som beskriver meget godt hvad ovnene egentligt kan - og hvor alsidige de i virkeligheden er. Dem vil jeg derfor gerne dele med dig.

Nordsmag.dk - opskriftsunivers og gadgetgrej

Find linket til uuni ovnene her:

Bigchef.dk 

søndag den 7. juni 2020

Netflix and knitting

Det er tilsyneladende et nyt fænomen, der er opstået.

Kort fortalt, går det ud på at der strikkes mens der ses serier. Så vel egentligt lidt, som det altid har været for kvinder der strikker? Men om ikke andet, så lyder det da meget hyggeligt. Men jeg tænker at man hurtigt får brug for noget nyt inspiration til strikkeopskrifter - så man ikke sidder og strikker karklude hele tiden.