tirsdag den 15. februar 2022

Fritids interesser

 Jeg har i mange år efterhånden, spillet badminton. Ikke sådan på det højeste plan, mere det hyggelige. 


Det er jo en kæmpe ting herhjemme i forenings Danmark, som vi også kaldes. At der findes vildt mange forskellige foreninger, indenfor de forskellige sportsgrene - disse foreninger er ofte drevet af frivillige kræfter. Det er helt vildt fedt at se hvordan det kan lade sig gøre i vores lille land. 

Det er jo også et meget aktuelt emne, det med badminton altså - fordi Frank Hvam kører lige nu en programserie på DR der omhandler badminton - serien hedder. "Make badminton great again"

I den forbindelse kom jeg til at tænke på hvordan de forskellige foreninger får det til at løbe rundt, der må jo være mange udgifter med at drive sådanne badminton haller. Især deres sportsgulve må jo koste en mindre formue, fordi man er ikke i tvivl om at det er et helt særligt slags gulv der bliver brugt i sådan en hal. 

fredag den 11. februar 2022

Menneskets bedste ven

 Det der med at komme hjem, til en der løber dig i møde ved døren. Giver dig indtryk af at du er LIGE præcis den mest ventede person i hele verden, det er svært ikke at blive lidt glad af! 


Det er sådan det er at have hund, de er altid ubetinget glade for at se dig komme hjem - uagtet hvor lang tid du så nu engang har været væk. Det er også derfor, hvis du har en hund - at du nok gerne vil sørge for at den får noget rigtig lækkert tørfoder eller vådfoder. 


Jeg er for nyligt faldet over en relativt ny webshop der sælger foder til hunde - jeg syntes faktisk den ser ret interessant ud. Den hedder Tuttishop.dk hvis det skulle være noget for dig at tage et kig på. 

Jeg ved jo, som værende tidligere hundeejer. At det var ihvertfald ikke mangel på kvalitet der skulle komme i spil når det kom til foder til min hund, den skulle kun have det bedste. Det tror jeg også du synes, hvis du selv er hundejer.